Salon Ratsastusseura ry

Jäsenyys

Miksi ratsastajan kannattaa olla jäsen?

Katso Suomen Ratsastajainliiton sivuilta upeat edut

Salon Ratsastusseura ry:n jäsenille lisäksi etuja mm. paikallisiin ratsastustarvikeliikkeisiin.

 

Tästä linkistä löydät SRL:n Jäsenhuoneen!

Jäsenhinnat 2023

seniori 65€
juniori 50€
perhejäsen seniori 34€
perhejäsen juniori 26€
kannatusjäsen 20€

Seuran jäsentallit

  • MW-Talli
  • Koivumäen Talli
  • Niittyalhon Talli
  • Talli Linna
  • SJ Talli

Tallinpitäjä, kuulutko SRS:ään ja käykö tallillasi seuramme jäseniä? Ilmoita sähköpostilla mikäli haluat listalle.

Jäsensihteeri

Annika Koivula

info@salonratsastusseura.fi

040 756 0321

Jäsentietojen käsittely Salon Ratsastusseura ry:ssä ja Suomen Ratsastajainliitossa

Salon Ratsastusseura ry on Suomen Ratsastajainliiton (SRL) jäsen. SRL on ratsastusurheilun katto-organisaatio Suomessa. Salon Ratsastusseura ry kerää jäsenistään henkilötietoja ja käsittelee niitä yhdessä SRL:n kanssa. Salon Ratsastusseura ry:ssä käsittelystä vastaa: Annika Koivula info@salonratsastusseura.fi SRL:ssa käsittelystä vastaa: Sari Siltala, sari.siltala@ratsastus.fi, Valimotie 10, 00380 Helsinki. Salon Ratsastusseura ry kerää jäseneksi liityttäessä jäsenen nimen ja osoitteen. SRL luo uudelle jäsenelle jäsennumeron. Salon Ratsastusseura ry on lakisääteisesti velvoitettu pitämään jäsenrekisteriä, josta tulee ilmetä jäsenen nimi ja kotipaikka. 

Seuran jäsenmaksuun sisältyy SRL:n osuus. SRL:n osuuteen sisältyy Hippos-lehden vuosikerran tilaus ja urheiluvakuutus. Jäsenyyteen sisältyvä Hippos-lehden tilaus on sopimus, jonka täyttämiseksi SRL käsittelee nimeä ja osoitetta. Urheiluvakuutuksen osalta vakuutusyhtiö tarkastaa jäsenyyden voimassaolon SRL:sta korvausvaatimuksen yhteydessä. Seurajäsenyys on edellytys osallistumiselle SRL:n alaisiin kilpailuihin. SRL käyttää seurojen jäsenistä muodostuvaa rekisteriään osallistumisoikeuden varmistamiseen; tässä on kyseessä SRL:n kilpailutoiminnan järjestämiseen liittyvä oikeutettu etu.

SRL luovuttaa Hippos-lehden postituksesta vastaavalle yritykselle nimi- ja osoitetiedot. SRL:lla on sopimus lehden kustantajan kanssa, joka vastaa lehden postituksesta. Kustantaja käsittelee henkilötietoja SRL:n lukuun eikä ole oikeutettu käyttämään tietoja omiin tarkoituksiinsa. Vakuutusyhtiö käsittelee henkilötietoja korvausvaatimusten yhteydessä eikä ole oikeutettu käyttämään tietoja omiin tarkoituksiinsa.

Salon Ratsastusseura ry kerää jäsenen suostumuksella sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron. Näitä tietoja käytetään jäsenen ja seuran väliseen yhteydenpitoon. Näitä tietoja ei luovuteta kenellekään eikä näitä käytetä mihinkään muuhun. Mikäli jäsen antaa suostumuksensa tietojen keräämiseen, tulee suostumuksen osoitus olla konkreettinen, esim. allekirjoitettu lomake. Jäsenellä on oikeus peruuttaa suostumus milloin tahansa.

Henkilöllä on seuraavat oikeudet henkilötietojen käsittelyn osalta:

1) Henkilöllä on oikeus pyytää nähtäväkseen itseään koskevat tiedot. Nämä on toimitettava 30 päivän sisällä pyynnöstä.

2) Henkilöllä on oikeus pyytää virheellisten tietojen päivittämistä.

3) Henkilöllä on oikeus peruuttaa suostumus sähköpostiosoitteen ja/tai
puhelinnumeron käsittelyn osalta; tällöin tieto tulee poistaa.

4) Henkilöllä on oikeus vaatia tietojensa poistamista, jos henkilö ei ole seuran jäsen.

5) Henkilöllä on oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle, jos hän kokee, että hänen oikeuksiaan on loukattu.

Salon Ratsastusseura ry